Nutrició

Assessorament nutricional

A Mahila disposem d’un servei d’assessorament nutricional per ajudar-te a aconseguir els teus objectius de salut de manera senzilla i natural. Amb l’acompanyament de l’Àngela aprendràs a portar una alimentació saludable, completa i nutritiva, de manera fàcil i adaptada a les teves necessitats, perquè la puguis mantenir al llarg del temps i no hagis de tornar a fer dieta.

Grups de plats de menjar per esmorzar

Els teus hàbits alimentaris són correctes?

Si tens mals de cap, males digestions, mal humor o cansament prolongat en el temps has de saber que no tens per què normalitzar aquestes situacions.

A la consulta individual revisarem conjuntament els teus hàbits de vida actuals (alimentació, descans, exercici físic, gestió emocional…) i que puguis aconseguir un canvi real i profund en la teva vida i que puguis començar a sentir-te bé. Només així podràs convertir-ho en un hàbit per aconseguir una vida plena de salut. 


Tens mala relació amb el menjar?

El retorn a l’alimentació conscient i intuïtiva és una de les bases del nostre acompanyament personalitzat. Tots naixem amb la saviesa necessària per a ser comensals intuïtius, però a causa de les exigències de la societat en la qual vivim, amb un ritme de vida frenètic i desnaturalitzat, sovint perdem aquesta connexió amb la nostra naturalesa interna i ens deixem endur pels impulsos, perduts entre el gran ventall d’opcions alimentàries de les quals disposem avui en dia. I això desemboca en una mala relació amb el menjar que a curt o llarg termini pot desencadenar tota mena de problemes de salut.

Tres plats de menjar

Full i espàrrecs

Solucions alimentàries eficients

Considerem que l’adherència a una nova manera d’alimentar-nos depèn en part d’un canvi d’enfocament de l’individu a nivell global i integral.

Tenim la gran sort de què el nostre cos ens avisa quan alguna cosa no està funcionant correctament, simplement cal afinar l’escolta, aprendre com l’alimentació pot canviar la teva vida i comprometre’t amb el canvi per obtenir-ne els màxims beneficis. Entendre la raó del que et passa farà que deixis d’aplicar solucions temporals i et comprometis a intentar solucionar definitivament els teus problemes de salut.   

Vols conèixer més sobre la nutricionista Àngela?

Des de ben petita m’he interessat pel món de l’alimentació. Tant és així que un dels meus somnis infantils era ser pastissera… motiu pel qual, decidida a complir-lo, uns quants anys més tard vaig començar a formar-me amb els millors a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Pastisseria de Barcelona. Tot i l’exquisidesa de les preparacions que realitzàvem diàriament, vaig adonar-me que no era a través de pastissos, galetes i brioixos com volia relacionar-me amb el menjar… Allà vaig tenir la sort de rebre unes primeres classes sobre nutrició, que em van fer descobrir el fascinant món de l’alimentació i em van conduir a graduar-me uns anys després en Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona. Des de llavors he seguit formant-me i actualitzant-me en el món de l’alimentació des de diferents vessants. 

M’interessa especialment l’alimentació en les diferents etapes de la dona des de la perspectiva vegana i vegetariana, de manera que si creus que necessites introduir més fruites i verdures en la teva dieta, si vols revisar els teus hàbits alimentaris o la manera com has de relacionar-te amb el menjar no ho dubtis més i decideix-te a apostar per la teva salut. L’alimentació és una de les eines més poderoses i assequibles que tenim per cuidar-nos, i ens convida a posar consciència en les nostres decisions diàries. 

Vine i descobreix com puc ajudar-te. 

 

Saber més sobre mi

Demana ara la teva cita i comença a viure amb plenitud!

Comentaris

Mahila Yoga L&A

En línia

Mahila Yoga L&A

Hola! 👋
En què et podem ajudar?

03:31